Övriga behandlingar

Fibroblastbehandling - ögonlyft

Fibroblast behandling utvecklats av Purebeu (Tyskland). Den behandling görs främst på ögonlocket och metoden arbetar bara i Epidermis, översta hud lager med plasmaljus.
Det är en helt ny behandling för huduppstramning med plasmaimpulser. Metoden används sig av en elektrod som inte ska beröra huden. Elektroden producerar en mycket liten så kallad ”Plasma Flash” som hoppar från elektrodens spets till huden och låter huden avdunsta på ytan. Dessa små punkter gör huden tightare i det behandlade området. Huden stimuleras av impulserna som endast påverkar huden där det finns fukt. Om det inte finns någon fukt i huden så fungerar inte behandlingen.


Innan behandling påbörjar bedövas huden så du inte ska uppleva något obehag.
Under behandling utvecklas ingen värme på huden. Efter behandlingen bildas bruna torra prickar på huden som är intorkad hud. Dessa kommer att försvinna under cirka en vecka. Behandlingen gör att de döda hudcellerna som är på väg att lossna försvinner betydligt fortare och efterlämnar ett nytt hudlager.
Antal behandlingar varierar mellan 1-3 gånger för att uppnå ett önskad resultat.


Microneedling / Dermapen

Microneedling är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens egen kollagenproduktion.

Vid en behandling skapar man små mikrokanaler i huden mellan 0,25 – 2 millimeter djupa där man, beroende på önskad effekt, kan tillsätta olika aktiva ämnen till huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt samt stimulerar hudens egen nyproduktion av naturligt kollagen.

Passande för;
Slapp och åldrad hud
Rynkor och fina linjer
Rökrynkor runt munnen
Acneärr
Stora porer
Missfärgade ärr (ex efter acne, kirurgi och brännskador)

1 behandling 1900kr

Coolshaping / Fettfrysning

Fettfrysning/cryolipolys är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av lokala fettdepåer.
Fettfrysning kan inte ersätta traditionell fettsugning men är ett alternativ för den som med rätta förutsättningar söker en enklare behandling utan smärta och behov av återhämtning.

Fettfrysning med Coolshaping RS1 använder sig av ett eller flera enheter som suger in fettvävnad, kyler ner den till minus 10 grader och förstör fett-cellerna. Fettceller är mycket mer känsliga för kyla och dör genom så kallad apoptos, naturlig celldöd, medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas.

Den avgörande skillnaden mot andra icke-kirurgiska metoder är att cellerna inte bara töms på sitt innehåll, utan dör och rensas ur kroppen under en period på några veckor. Fettcellerna löses långsamt upp och innehållet som består av olika fettsyror läcker sakta ut och tas om hand av kroppens egna system som transporterar bort dem.
Kroppens egna process fortsätter långt efter att man genomgått behandlingskuren. Slutligt resultat kan man se efter cirka 3-4 månader.

• Man kan behandla 2 områden samtidigt.
• Minimalt med obehag under behandlingen
• Ingen återhämtningstid
• Upp till 25% eliminering av fett efter 1:a behandlingen
• Behandlingsområden mage, kärlekshandtag, lår, rygg, höfter, armar.

Läs gärna mer om behandlingen här;

http://lifestyleworld.se/frys-bort-fett-med-coolshaping/


Botox / Fillers

Botox är en produkt av clostridium botulinum bakteria och är ett muskelförlamande toxin. Toxinen verkar genom att blockera nervimpulser till den muskel som injicerats, vilket gör att musklerna slutar dra ihop i allt från tre till sex månader. Botoxbehandlingar kan korrigera rynkor i pannan, "arga" rynkor mellan ögonbrynen, rynkor kring ögonen och på näsan, djupa aktiva rynkor i överläppen, ”apelsinhud” på hakan och huddragningar i halsen.

Stylage är en biologiskt nedbrytbar gel baserad på den naturliga substansen hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. Restylane injiceras i huden i små mängder på de ställen där du har rynkor och veck. Den injicerade gelen skapar naturlig volym under rynkan, som lyfts upp och jämnas ut. Resultatet syns omedelbart och ger ett långvarigt och naturligt skönhetslyft.

LPG


LPG och Lymfdränage

LPG har flera användningsområden, vi använder LPG för cellulitbehandlingar, lymfdränage, ärrbehandlingar och huduppstramning.

Celluliter
kallas också apelsinhud, drabbar framförallt kvinnor efter puberteten och beror på att underhudsfett klumpar ihop sig under huden, framförallt på stjärten och låren. Men det kan framträda på hela kroppen där det finns underhudsfett. Kroppsskulptering är ett sätt att minska bland annat celluliter.

Lymfdränage
När cirkulationen ökar öppnas blod- och lymfkärl upp i hud- och underhudsfettet vilket gör att slaggprodukter snabbt dräneras ut och försvinner.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling
Ca 60 min
Här får du en härlig uppfräschning av ansiktet med produkter som effektivt men skonsamt rengör huden. Noggrann rengöring och peeling av ansikte och dekolletage Sedan följer en djupgående, mycket avstressande massage av ansikte, dekolletage och överarmar. Huden får sedan av fuktinjektion i form av en vårdande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med närande ansiktsolja, dagcreme och ögoncreme som alla är fullproppade med nyttiga fettsyror och vitaminer. Alla produkterna anpassas efter just din huds behov.

Ansiktsbehandling
Ca 90 min
En fantastiska behandling som ovan och efter det får du en djupgående energipunktstryck som hjälper kroppen att släppa spänningar och ökar Din energi. Massagen lättar på spänningar kring skulderblad, axlar, nacke, käkar, runt öron. Massagen avslutas med fjäderlätta lymfstrykningar. Det hjälper kroppen att frigöra sig från skadliga ämnen och överflödig vätska. Det verkar mycket lugnande vid stress, minskar svullnad, ökar välbefinnandet. En riktigt skön upplevelse av total avslappning!

Dr. Schrammeks örtpeeling - GREEN PEEL Classic
Mycket effektiv och uppskattad behandling. Dr.Schrammeks örtpeeling är baserad på 100% rena örter. Denna mycket speciella behandling rekommenderas till alla som är i behov av en djupare rengöring där en vanlig ansikts-eller ryggbehandling inte känns tillräcklig som vid tex acne, ärr, förstorade porer, rynkor, pigmenteringar, pormaskar, dålig cirkulation, trött och hängig hud, även kropp mm. Stimulerar hudens egna funktioner. Behandlingen är fördelad på två tillfällen. (ca 2 tim + 1 tim)
2800:- för båda behandlingarna

Dr. Schrammeks örtpeeling - GREEN PEEL Energi
75 min hudförbättring med positiva resultat på pigmentering, acne och cirkulation. Vi använder oss av samma örter som i behandlingen ovan. Denna behandling kan man med fördel göra som en kur om 3 gånger och få ett resultat som i GP Classic. 
950:-

Färgning ögonbryn och fransar

Välskötta, formade, färgade ögonfransar och bryn förhöjer ögonens och hela ansiktets skönhet. Färgen sitter i ca 4-6 veckor. Perfekt att göra inför sommarens sol och bad!

Medicinsk fotvård alternativ pedikyr

Att bry sig om sina fötter är en nödvändighet, det vet inte minst alla som någon gång haft fotproblem. Vi erbjuder både pedikyr och medicinskfotvård. En behandling som börjar med ett varmt och uppfriskande fotbad. Vi klipper och slipar naglarna därefter behandlas eventuella förhårdnader, liktornar och nageltrång. Behandlingen avslutas med en skön och avslappnande fotmassage.